Stegt Foie gras med framboise vinaigre
Hovedingrediens : Gås - Foie gras Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Framboise vinaigre:
Framboise koges ind til en glace med hindbæreddike. 4 pæne valnødder lægges i glacen og karamellicerer. Toastbrødet stikkes ud i ca. 6 cm. cirkler og ristet sprøde på brødrister. Foie gras skæres i pæne skiver og steges på en tør pande, det skal kun lige have til de er pæne gyldne. Anret foie gras på det ristede brød. Pensl foie gras med framboise vinaigre. Pynt talerkenen med framboise vinaigre, valnødder, kørvel og friske hindbær. |
|
Opskriften er vist 4880 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne