Springbuk med sennep og salvie

Springbuk med sennep og salvie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Antilope

Ukendt oprindelseslandKilde : Kalu

Indsendt :     

Ingredienser:
4 springbuk steaks
1 spsk.sennep
 olie
5 cl.cognac
10 bladesalvie
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smør steak'ene med olie, sennep og hakkede salvieblade og mariner dem i 4 timer. Steg dem 3-4 minutter på hver side, de må gerne være rosa indeni, og krydder med salt og peber. Kog panden af med en smule vand og cognac. Tilsæt fløde og lad det koge ind.

Tilbehør:
Server med braiseret julesalat og flødestuvede kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8547 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-21 17:29:25
rigtig god og nem at lave