Engelskbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Skær kødet i et par cm tykke skiver.
Steg først løgene gyldne i ½ af smørret. Tag dem af panden. Steg så bøfferne 2-3 min på hver side, alt efter hvor røde de ønskes. Drys salt og peber på. Fordel løgene over bøfferne ved serveringen. Kog evt. panden af med lidt suppe eller bouillon og fløde og servér denne skysauce til, sammen med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 21400 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Slagteren - 2013-08-19 09:27:54 Kæmpe forskel på inderlår el. oksemørbrad. Inderlår vil ikke anbefales i den her situation. Brug Oksefilet afpudset, mørbrad eller til nøds tyksteg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne