Frokosthorn
Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Lad det blive håndvarmt og smuldr gæren ud i en skål, hvorefter mælken hældes over. Rør til gæren er opløst.
Tilsæt salt, æg og det meste af melet. Ælt dejen godt sammen og stil det til hævning under et klæde i 30 minutter. Ælt dejen i gennem og tilsæt hvis det er nødvendigt resten af melet. Rul dejen ud på et meldrysset bord i ca ½ cm tykkelse og skær dejen ud i trekanter. Læg en skive ost og ½ skive skinke på hver. Rul sammen mod spidsen. Kom bagepapir på en bageplade og læg frokosthornene på pladen og lad dem efterhæve i 30 minutter. Pensl med æg og bag miderst i ovnen i 10 minutter ved 250 grader. Tips: Skift ost og skinke ud med pølser - og du har istedet Giv et par frokosthorn med i madkassen sammen med cocktailtomater, agurk- og gulerodstave og et par salatbladepølsehorn! |
|
Opskriften er vist 1487 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne