Makronlagkage med banan
Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron Kilde : Karen Volf Indsendt : |
|
|
Creme:
Æggeblommer, sukker, maizena og mælk koges op under konstant piskning, til den bliver tyk. Bananerne skrælles og moses ud. Vend bananerne i cremen. Fløden piskes stiv, og halvdelen vendes i cremen. Makronerne knuses og vædes med kirsebærvin. Lagkagen lægges sammen med makroner og creme. Kagen sættes på køl et par timer. Chokoladen smeltes og piskes ned i den anden halvdel af fløden. Chokofløden smøres på lagkagens top og kant. Kirsebærrene hakkes og drysses på toppen, og hasselnøddeflagerne ristes og duppes på kanten. |
|
Opskriften er vist 26040 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne