Makronlagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Makronerne udblødes i Madeira. Fløden piskes stiv, og makronerne vendes i fløden. Bisca KarenVolf Chokolagkagebundene smøres med makronfløden, og kagen lægges sammen. Kagen sættes på køl et par timer. Pynt: Flormelissen sigtes over toppen, og chokoladespånerne duppes rundt på kanten. |
|
Opskriften er vist 30289 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-11-06 12:10:41 der er ÆG i makroner.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne