Sild med rødbeder

Sild med rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 marineret sildefilet (rigtige spegesild er selvfølgelig de bedste, men almindelige marinerede sild kan bruges)
1 løg
2 rødbeder
1 kartoffel
1 hårdkogt æg
50 g.revet parmesanost
4 spsk.majonaise
 persille og frisk dild
 
Opskrift:
Rødbeder og kartofler skal først tilberedes. De kan koges. Men de bliver bedre, hvis de bages i ovnen i ca. 1-1½ time efter størrelse. De kan også tilberedes i mikrobølgeovn. At dampe rødbederne er meget fordelagtigt. I dampkogeapparaterne skal de have ca. 45 minutter. Efter tilberedningen skal rødbederne køles af og skindet skrælles eller pilles af.

Kartofler, rødbeder, sild, det hårdkogte æg og løg snittes fint, bedst er det at køre dem igennem en kødhakker maskine. De må endelig ikke blendes til en fin fars. Krydderurterne hakkes fint og blandes med sammen med parmesanosten. Hele herligheden røres godt sammen med mayonnaisen. Smages til med salt og peber. Når retten arrangeres pyntes med hele krydderurter og noget af osten.





karakterer:
Opskriften er vist 19704 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu