Sild med rødbeder
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Rødbeder og kartofler skal først tilberedes. De kan koges. Men de bliver bedre, hvis de bages i ovnen i ca. 1-1½ time efter størrelse. De kan også tilberedes i mikrobølgeovn. At dampe rødbederne er meget fordelagtigt. I dampkogeapparaterne skal de have ca. 45 minutter. Efter tilberedningen skal rødbederne køles af og skindet skrælles eller pilles af.
Kartofler, rødbeder, sild, det hårdkogte æg og løg snittes fint, bedst er det at køre dem igennem en kødhakker maskine. De må endelig ikke blendes til en fin fars. Krydderurterne hakkes fint og blandes med sammen med parmesanosten. Hele herligheden røres godt sammen med mayonnaisen. Smages til med salt og peber. Når retten arrangeres pyntes med hele krydderurter og noget af osten. |
|
Opskriften er vist 19567 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne