Fyldte æg med spinat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Kog spinaten, lad den løbe godt af og hak den. Mos den sammen med flødeosten, parmesanen, blommerne af de hårdkogte æg, salt, peber og reven muskatnød. Æggene skal være skåret over på langs. Fyld dem med blandingen og byg den kegleformet op; bred den ikke ud over hele overfladen.
|
|
Opskriften er vist 11235 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne