Fyldte æg med spinat

Fyldte æg med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
240 g.spinat
30 g.parmesanost
85 g.hvid flødeost
6 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Kog spinaten, lad den løbe godt af og hak den. Mos den sammen med flødeosten, parmesanen, blommerne af de hårdkogte æg, salt, peber og reven muskatnød. Æggene skal være skåret over på langs. Fyld dem med blandingen og byg den kegleformet op; bred den ikke ud over hele overfladen.





karakterer:
Opskriften er vist 11235 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu