Huevos Rellenos (fyldte æg)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Kog æggene 9-10 minutter afkøl, pil dem og halver dem på langs. Tag æggeblommerne ud, mos eller purer dem gennem en sigte og bland dem med rejer, muslinger eller tun, "bind" fyldet sammen med mayonnaisen og smag til med hakket kryddergrønt, salt og peber. Fordel fyldet i æggehviderne, sæt de fyldte æg på et fad og pynt med kryddergrønt, skiver af oliven eller et drys paprika.
|
|
Opskriften er vist 16170 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne