Huevos Rellenos (fyldte æg)

Huevos Rellenos (fyldte æg), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
6 æg
4-5 spsk.fint hakkede rejer muslinger eller tunfisk i alt 100-150 g
100 g.mayonnaise
 hakket persille dild eller purløg
 salt
 peber
 hakket kryddergrønt paprika eller skiver af fyldt oliven til pynt
 
Opskrift:
Kog æggene 9-10 minutter afkøl, pil dem og halver dem på langs. Tag æggeblommerne ud, mos eller purer dem gennem en sigte og bland dem med rejer, muslinger eller tun, "bind" fyldet sammen med mayonnaisen og smag til med hakket kryddergrønt, salt og peber. Fordel fyldet i æggehviderne, sæt de fyldte æg på et fad og pynt med kryddergrønt, skiver af oliven eller et drys paprika.





karakterer:
Opskriften er vist 16170 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu