Fyldte æg med kaviar eller lakserogn
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Skær så meget top af æggene, at indholdet kan graves ud med en lille ske. Hak æggeblommerne og hvider og bland den med purløg, mayonnaise, kaviar og kapers. Skær tomaten over og fjern al indmad. Skær resten i små, fine terninger, som røres i æggeblandingen. Smag til med krydderier og fyld i æggeskallerne. Pynt æggene og server dem på en grøn karsebund.
|
|
Opskriften er vist 16971 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne