Peberfrugtæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem Rør de mosede æggeblommer sammen med 1 spsk. creme fraiche og bland 1 spsk. peberfrugtterninger i. Krydr med salt og peber. Kom det i de halve æg, pynt med små stykker peberfrugt. |
|
Opskriften er vist 17609 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne