Rødbede- og æblesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Rødbederne skal først tilberedes. De kan koges. Men de bliver bedre, hvis de bages i ovnen i ca. 1-1½ time efter størrelse. De kan også tilberedes i mikrobølgeovn. At dampe rødbederne er meget fordelagtigt.
I dampkogeapparaterne skal de have ca. 45 minutter.
Efter tilberedningen skal rødbederne køles af og skindet skrælles eller pilles af. Herefter hakkes de meget fint eller rives på et råkostjern. Det bedste resultat får man ved at køre dem igennem en kødhakkermaskine. Men bemærk venligst, at rødbedernes ikke skal moses! Herefter skrælles æblerne, som blot rives som de tilberedte rødbeder. Æbler og rødbeder kommes i en skål med creme fraiche, og røres godt rundt. Herefter smages til med salt og evt. sukker. Man kan drøje lidt på salaten ved at tilsætte ca. 5 groft hakkede valnødder. En enkel og bæredygtig ret. |
|
Opskriften er vist 35620 gange,
og udskrevet 670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2007-11-07 18:32:34 Opskriften kommer fra "Suveræne Salater" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne