Rejeæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem Rør æggemosen sammen med finthakkede rejer, creme fraiche, salt og peber. Fordel i halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt citron og purløg. |
|
Opskriften er vist 25693 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne