Rejeæg

Rejeæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rejeæg, billede 4 Rejeæg, billede 1 Rejeæg, billede 2 Rejeæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 hårdkogte æg
1 spsk.rejer finthakkede
1 tsk.creme fraiche 38%
 salt
 peber
1 citronskive
 purløg
 
Opskrift:
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.

Tag æggeblommerne ud og mos dem Rør æggemosen sammen med finthakkede rejer, creme fraiche, salt og peber.

Fordel i halve æg og top op med hele rejer. Pynt med lidt citron og purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 25685 gange,
og udskrevet 432 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu