Ansjosæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve. Tag æggeblommerne ud og mos dem rør de mosede æggeblomme med 2 spsk finthakket ansjos.
Fordel det i de halve æg og pynt med en ansjosfilet. |
|
Opskriften er vist 23648 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer recoiNxplaynDOTcom - 2010-11-02 11:27:34 Har nu serveret denne ret for mig selv, en kedelig mandag nat, og uhm kan klart anbefales. smager skønno. Per - 2008-02-23 23:13:58 Vi pyntede af med lidt purløg og små skiver af tomat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne