Ansjosæg

Ansjosæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ansjosæg, billede 4 Ansjosæg, billede 1 Ansjosæg, billede 2 Ansjosæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 hårdkogte æg
2 spsk.finthakket ansjos
 
Opskrift:
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve. Tag æggeblommerne ud og mos dem rør de mosede æggeblomme med 2 spsk finthakket ansjos.

Fordel det i de halve æg og pynt med en ansjosfilet.





karakterer:
Opskriften er vist 23574 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-02 11:27:34
Har nu serveret denne ret for mig selv, en kedelig mandag nat, og uhm kan klart anbefales. smager skønno.

  -   2008-02-23 23:13:58
Vi pyntede af med lidt purløg og små skiver af tomat.