Lakseæg

Lakseæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lakseæg, billede 4 Lakseæg, billede 1 Lakseæg, billede 2 Lakseæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 hårdkogte æg
1 spsk.creme fraiche 38%
50 g.røget laks
 salt
 peber
1 citronskive
 dild
 
Opskrift:
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.

Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med 1 spsk creme fraiche og kom det i de halve æg.

Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå. Pynt med citron og dild.





karakterer:
Opskriften er vist 27577 gange,
og udskrevet 501 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-15 20:22:20
Superlækkert:-) - Prøv røget sild i stedet for. Det er heller ikk' så ringe endda!