Lakseæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil 2 hårdkogte æg og del dem i halve.
Tag æggeblommerne ud og mos dem. Rør de moste blommer sammen med 1 spsk creme fraiche og kom det i de halve æg. Hak lidt røget laks i tern og kom det ovenpå. Pynt med citron og dild. |
|
Opskriften er vist 27580 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-09-15 20:22:20 Superlækkert:-) - Prøv røget sild i stedet for. Det er heller ikk' så ringe endda! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne