Fyldte æg ansjos
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æg koges i 8 minutter, pilles og halveres. Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep. Konsistensen Justeres med en smule piskefløde.
Så fyldes blandingen i hviderne, som pyntes med en kapers og serveres. |
|
Opskriften er vist 12608 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne