Fyldte æg ansjos

Fyldte æg ansjos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
1 ansjos (dvs to filetter)
1 tsk.kapers
1 tsk.sennep
1 tsk.finthakket løg
3 tsk.piskefløde
 
Opskrift:
Æg koges i 8 minutter, pilles og halveres. Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep. Konsistensen Justeres med en smule piskefløde.

Så fyldes blandingen i hviderne, som pyntes med en kapers og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 12608 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu