Fyldte æg med rejer
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Æggene pilles og skæres over på langs og blommerne tages ud. Halvdelen af rejerne hakkes groft. Æggeblommerne moses med smør og fløde og røres godt sammen med de hakkede rejer. Der smages til med salt og peber, og blandingen fyldes i æggene. Serveres med resten af de hele rejer sammen med dild, salatblade og citron.
|
|
Opskriften er vist 23676 gange,
og udskrevet 698 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne