Piselli con guanciale
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Bacon skæres i små tern. Forårsløg skæres i små tynde skiver. Løg og bacon sauteres af på pande i lidt olivenolie. Ærter tilsættes og efter et øjeblik tilsættes 2 spsk vand, lidt salt og sukkeret. Kog ærterne i 20-25 minutter under låg ved svag varme.
|
|
Opskriften er vist 8399 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne