Lammesmåkød med tomater
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Sener og fedt fjernes fra kødet.
Det skæres på tværs af fibrene i 2 cm tykke skive og derefter i strimler. Tomaterne skæres i tern.
Olien ophedes i en pande og kødet steges i passende portioner i ½ minut. Det stegte kød lægges i en si, placeret over en skål, så kødsaften opsamles. På den måde eftersteger kødet ikke, men forbliver saftigt og mørt. Dæmp varmen og lad løg og hvidløg steg til de er glasagtige. Tomatterningerne tilsættes og der hele tiden, og tomatstykkerne må kun lige varmes igennem. Der krydres med salt, peber og sukker. Kød og kødsaft hældes på panden igen. Der røres hele tiden, og kødstykkerne må også kun lige varmes igennem,. De findelte basilikumkviste blandes i og retten serveres straks. Servér med ris og brød til. |
|
Opskriften er vist 10590 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2014-11-26 22:34:47 Hvornår skal man bruge fløden???? Søren - 2014-11-22 17:17:57 Drikker man så fløden til eller hvad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne