Toscansk tværreb med bagt polenta
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Oprindelsesland : Italien Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Rids tværrebet, og krydr det med salt og peber.
Snit hvidløg, løg, gulerod og bladselleri i små stykker, og læg det i et stort ovnfast fad sammen med chili, rosmarin og tomat. Læg tværrebet oven på urterne, og hæld rødvin over.
Steg tværrebet 1 1/2 time i ovnen ved 175°C, dryp jævnligt med skyen.
Vend tværrebet, og steg i endnu 11/2-2 timer, og dryp stadig jævnligt med skyen.
Kom majsgrynene i kogende vand, og lad det koge ca. 10 minutter for svag varme under omrøring.
Pisk fløde og æg sammen, og rør det i den afkølede grød sammen med reven parmesan og salt.
Kom majsgrøden i et smurt
ovnfast fad, og bag det i ovnen ved 175°C ca. 40 minutter.
Skum skyen fra tværrebet for fedt, fjern chili og rosmarin, og smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver, skær evt. noget af fedtet fra og hæld saucen over. Drys med hakket persille eller rucola og server bagt polenta samt brød til.
|
|
Opskriften er vist 32889 gange,
og udskrevet 1122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer pl - 2013-05-09 21:53:12 Overraskende god opskrift :-) Den bagte polenta hæver op som en soufflé, Kødet er mørt og godt, og grøntsagerne smager himmelsk. Kan anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne