Toscansk tomatsuppe med oksekød og urter

Toscansk tomatsuppe med oksekød og urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.tørrede hvide bønner
 
 Grundsuppe:
1250 g.oksemellembryst eller tværreb
 vand
1 løg
2 stilkebladselleri
2 kvisterosmarin
2 kvistetimian
1 laurbærblad
8 peberkorn
 salt
 peber
 
 Tomatsuppe:
3 gulerødder
4 stilkebladselleri
2 porrer
3 persillerødder
2 ds.Bon Appetit hakkede
 tomater med chili
2 l.suppe evt. spædet
 med vand
2 kvistetimian
 salt
 peber
2 spsk.grøn pesto
 hakket bredbladet persille
 
 Tilbehør:
 Italiensk brød
 
Opskrift:
Læg bønnerne i blød i koldt vand natten over. Kasser vandet, og kog dem møre i letsaltet vand ca. 35 minutter. Kom kødet i en stor gryde, og tilsæt vand, så kødet er dækket. Bring suppen i kog, og skum grundigt urenhederne fra med en øse. Tilsæt hakkede urter, krydderurter og peberkorn, og lad suppen koge 2-21/2 time for svag varme under låg. Tag kødet op. Sigt suppen gennem en finmasket sigte, og skum fedtet fra. Skær ben og fedt fra kødet, og skær det i små tern. Skær gulerødder og persillerødder i små tern, og snit bladselleri samt porrer i mindre stykker. Kom urter, tomat, suppe og timian i en stor gryde, og lad det koge 20 minutter. Kom oksekødet, bønner og pesto ved, kog 5 minutter, og smag til med salt og peber. Server suppen rygende varm med et godt drys hakket persille og brød.

Tips:

Bønnerne kan udlades, og evt. erstattes af 150 g små pasta muslingeskaller eller anden suppe pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 23292 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu