Toscansk tomatsuppe med oksekød og urter
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Oprindelsesland : Italien Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Læg bønnerne i blød i koldt vand natten over. Kasser vandet, og kog dem møre i letsaltet vand ca. 35 minutter.
Kom kødet i en stor gryde, og tilsæt vand, så kødet er dækket.
Bring suppen i kog, og skum grundigt urenhederne fra med en øse.
Tilsæt hakkede urter, krydderurter og peberkorn, og lad suppen koge 2-21/2 time for svag varme under låg.
Tag kødet op. Sigt suppen gennem en finmasket sigte, og skum fedtet fra.
Skær ben og fedt fra kødet, og skær det i små tern.
Skær gulerødder og persillerødder i små tern, og snit bladselleri samt porrer i mindre stykker.
Kom urter, tomat, suppe og
timian i en stor gryde, og lad det koge 20 minutter.
Kom oksekødet, bønner og pesto ved, kog 5 minutter, og smag til med salt og peber.
Server suppen rygende varm med et godt drys hakket persille og brød.
Tips: Bønnerne kan udlades, og evt. erstattes af 150 g små pasta muslingeskaller eller anden suppe pasta. |
|
Opskriften er vist 23345 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne