Tværreb med barbecue-sauce og ratatouille
Hovedingrediens : Oksekød - Okse Long Ribs Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Gnid kødstykkerne med salt. Læg dem på en rist med en brade-pande under.
Hæld kogende vand på de soltørrede tomater og lad dem trække ca. 15 minutter. Blend dem med pillede hakkede løg og resten af ingredienserne til barbecue-saucen. Pensl kødet med halvdelen af saucen. Og sæt risten med brade-panden under ind i ovnen og steg kødet ved 175 grader i ca 3 timer. Efter en time vendes kødstykkerne og pensles med resten af saucen. Herefter pensles de jævnligt med saucen fra brade-panden og vendes af og til. Hvis barbecue-saucen, som drypper ned i brade-panden, begynder at blive sort, tilsættes lidt vand. Tilberedning af ratatouille: Pil løgene og skyl tomater, courgetter og auberginen. Skær alle grøntsagerne i tern på ca. 2 x 2 cm. Svits først løgene i olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt tern af auberginer og courgetter. Pil hvidløgs-feddene og pres dem med en hvidløgspresser ud over grøntsagerne. Tilsæt så tern af tomater og drys med provence-krydderi. Smag til med salt og peber. Servering: Anret kødet på et fad og servér det med ratatouille. Og spis evt. grovbrød til. Tips: Som ekstra tilbehør kan man evt. spise coleslaw. |
|
Opskriften er vist 13000 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne