Paprikagryde med kartofler og salat af savoykål
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Gryderetten:
Brun kødet i smør og olie i en gryde. Tilsæt så hakkede løg og lad dem blive gyldne. Tilsæt 1 dl vand og lad herefter retten simre i gryden i 1 1/4 time under jævnlig omrøring. I en lille skål røres yoghurt, maizena og paprika sammen og hældes i gryden under omrøring. Herefter simrer retten videre i ca. 10 minutter. Vask kartofler og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter. Rens porrerne og skær dem ud i ringe. Kom dem ned i gryden til retten og lad dem koge med i de sidste 15 minutter. Smag så til med salt, peber og paprika. Salat af savoykål: Kasser de groveste blade af savoykålen. Del det halve kålhoved i to kvarte og skær stokken væk. Skær så kålen i tynde strimler i ca. 2 mm tykkelse og en længde på ca. 5 cm. Skræl rødbeden og riv den i strimler på et rivejern. Hak hasselnødderne og kom det hele i en skål. Hæld olie og appelsinsaft over blandingen - krydr med lidt salt og bland salaten godt. Servering: Server den varme paprikagryde med kogte kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 15481 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer sonddor - 2005-01-01 01:01:01 meget fin ret tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne