And à la Funen Breeding
Hovedingrediens : And - And hel Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : |
|
|
Rens anden og gnid den med salt og peber. Fyld den med æblestykker og svesker der har ligget i vand i nogle timer. Luk hullet med kødnåle. Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og hæld vandet i bradepanden.
Steg 4 timer i ovn ved 130 gr. Anden vendes og steges yderligere 1½-2 timer. Så er skindet sprødt og lækkert, anden er saftig, mør og meget velsmagende. Giv evt. lidt hård varme eller grill de sidste par minutter. Serveres med hvide og brune kartofler, waldorfsalat, franske kartofler og en god andesovs. |
|
Opskriften er vist 20144 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Mortensen - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en supergod fynsk opskrift, som jeg har haft kendskab til i mindst 35 år. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne