Pandeboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : MizzN Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes luftigt
Melet blandes med bagepulver og kanel.
Melblandingen røres i æggene og mælken tilsættes.
Panden smøres og varmes op.
Brug en ske til at komme dejen på panden (som med frikadeller), eller brug en plet pande. De bages ved svag varme til de er gyldne, hvorefter de vendes og ages på den anden side. Man kan mærke om de er færdige ved at trykke let på dem med en palet, føles de hårde er de færdige, er de bløde og synker sammen når man trykker, er de ikke færdige. Tips: De serveres lune, kan flækkes og spises med smør eller hvad man har lyst til, kan også spises uden noget. Smager lidt som pandekager men mætter ganske godt. Er godt på morgenbordet. Smager også ganske udmærket kolde. tid fra start til slut: ca. 30 min. Er ikke egnet til frysning. . |
|
Opskriften er vist 26934 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2020-04-08 10:00:34 De er enormt lækre - men man skal passe noget på der ikke ligger dej i midten :) Jeg erstatter kanelen med en tsk kardemomme - det smager også skønt! ute - 2010-11-28 21:40:33 er supergode og smagte dem nede på torvet her til jul.Spejder stod med åben ild og pander med ekstra skaft på og vi kunne så selv lave vores pandeboller. smagte virkelig godt og meget hyggelig. Charlotte - 2010-11-01 14:55:33 jeg lavede det engang med en veninde, og fra den dag af, har jeg bare elsket dem! Det smager supergodt, og så er det ok sundt. :)! I LOVE IT! :D Kaja - 2007-07-25 19:08:20 De er super gode, fik dem som barn og har ikke kunne finde opskriften før nu! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne