Græsk lammegryde 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern. Pil løgene og skær den i små tern. Brun fedtstoffet i en gryde, kom kød og løg i og lad det blive pænt brunt overalt.
Det må evt. gøres over et par gange, da kødet brunes bedst hvis portionen ikke er for stor.
Dæmp varmen og lad kødet småstege i ca. 15 min. Drys med krydderier, hæld lidt bouillon ved og lad kødet stege til det er mørt. Rør maizena ud med bouillon, bland citronsaft i jævn skyen hermed. Lad saucen få et opkog og smag til med salt og citronsaft. Skær den skyllede salat i strimler og bland den i gryden kort før serveringen. Spises med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 17604 gange,
og udskrevet 305 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne