Blomkål med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : pia Indsendt : Red : |
|
|
Kog blomkålshovedet til det mørt.
Anret til 4 personer 1/4 til hver, 50 g rejer lægges på blomkålen, pyntes med citron, cherrytomater, og kartoffel salat dressingen. Serveres med lunt flute og smør. Tips: Dette er en meget nem og lækker forret til alle som kan li rejer/ fisk |
|
Opskriften er vist 32834 gange,
og udskrevet 731 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer TINA KRISTIANSEN - 2008-04-03 15:50:57 BLOMKÅL ER OGSÅ SUPER GODT MED HOLLANDAISE SAUCE.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne