Piemontesisk vanilledessert
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen. Flæk vaniljestangen og kom den i en gryde med mælk, honning og fløde. Kog op og skrab kornene ud i den varme mælkeblanding. Pisk æggeblommerne luftige med sukkeret, hæld den varme mælkeblanding over under stadig omrøring. Hæld tilbage i gryden og varm til massen tykner let. Smelt husblasen heri og hæld så blandingen i individuelle forme. Stil dem køligt nogle timer tilde er faste. De bliver ikke helt stive, men skal stå og blævre indbydende på tallerkenen, når de efter at være løsnet forsigtigt med en kniv i kanten, slås ud.
Karamelsovs: Sukker smeltes på en pande under konstant omrøring. Når sukkeret bliver mørkebrunt, tilsættes vand, så karamellen opløses, hvorefter væsken koger ind til den tykner let. Stilles koldt og gives til desserten. |
|
Opskriften er vist 9920 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne