Rødspættefileter i Beignetdej
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Drys fileterne let med salt og lad dem trække, mens dejen laves. Pisk æg, mælk og salt sammen og pisk melet i, dejen skal være som en tyk pandekagedej. Dup rødspættefileterne af med en køkkenrulle
dyp dem i dejen og kog dem gyldne og sprøde i olie, der er så varm at det syder omkring en tændstik ende. Læk dem på et stykke køkkenrulle Rør mayonnaisen sammen med fløden. Snit dilden og bland den i sammen med limesaft og salt. Vend kartoflerne forsigtigt i og lad den helst trække 1 times tid. Smag til inden serveringen.
Server de nystegte fileter pyntet med limebåde og giv kartoffelsalaten til. |
|
Opskriften er vist 9039 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne