Vagtler i flødesauce
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Rens og skyl vagtlerne og drys dem indvendigt med salt og peber.
Kom halve druer i dem sammen med lidt smørklatter.
Luk for åbningen.
Brun dem i resten af smørret i en stegegryde.
Dæmp varmen og hæld spiritus ved.
Lad det koge lidt og tilsæt så bouillon og fløde.
Krydr med salt og peber.
Lad fuglene mørne i 10-15 minutter.
Vend dem jævnligt.
Tag fuglene op og anret på et varmt fad eller på tallerken. Kom resten af druerne i (helst i halve). Kog kort og smag flødesaucen til. Hæld lidt af saucen over fuglene og server resten til. Her passer små kogte kartofler og spæde grønsager til. |
|
Opskriften er vist 28122 gange,
og udskrevet 963 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2005-01-01 01:01:01 en god opskrift, fuglene skal bare have lidt længere tid, end angivet i opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne