Vagtler i flødesauce

Vagtler i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 vagtler
 salt
 peber
4-5 spsk.smør
250 g.stenfri grønne vindruer
0.5 dl.grappa cognac eller armagnac
1 dl.vildtfond eller hønsebouillon
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rens og skyl vagtlerne og drys dem indvendigt med salt og peber. Kom halve druer i dem sammen med lidt smørklatter. Luk for åbningen. Brun dem i resten af smørret i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld spiritus ved. Lad det koge lidt og tilsæt så bouillon og fløde. Krydr med salt og peber. Lad fuglene mørne i 10-15 minutter. Vend dem jævnligt.

Tag fuglene op og anret på et varmt fad eller på tallerken. Kom resten af druerne i (helst i halve). Kog kort og smag flødesaucen til.

Hæld lidt af saucen over fuglene og server resten til. Her passer små kogte kartofler og spæde grønsager til.





karakterer:
Opskriften er vist 28122 gange,
og udskrevet 963 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
en god opskrift, fuglene skal bare have lidt længere tid, end angivet i opskriften.