Vagtler med druer
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Se vagtlerne efter evt. efterrenses.
Skær vingespidser af.
Gnid dem med krydderier.
Tænd ovnen.
Indstil den på 250 grader.
Brun dem i stegegryde, på alle sider.
Læg dem i et ovnfast fad med brystet opad.
Kog gryden af med hvidvin, lad det indkoge lidt og hæld det over vagtlerne. Dæk fadet med folie. Sæt det på ovnristen midt i ovnen ved 250 grader i 10 minutter. Bland druer, mandelsnitter og reven citronskal i skyen. Dæk folie over igen. sluk ovnen. Lad vagtlerne trække 10-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 19719 gange,
og udskrevet 623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne