Farseret Vagtel med svampefars
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Vagtel udbenes - man kan købe vagtler hvor skroget er taget fra.
Ellers fjernes det øverste lårben, rids ned langs benet på begge sider, skub kødet tilbage og skær lårben af ved leddet. Der bruges nogle forskellige svampe, som steges af på en pande. Væden hældes fra inden svampene bliver blandet med farsen. De udbenede vagtler lægges 2 og 2 på smurt stanniol, lægges så benpiber vender hver sin vej > - < oven på vagtlerne lægges farsen og det hele rulles sammen i stanniolen til en pølse og strammes til. Rullerne bages i ovn på 180 grader C i 16 minutter - tages ud og skal ligge og trække. Evt. brunes af i ovn under grill. Kartofler rives og steges i olie og presses op i en ring. Saucen: hønsefond koges ned - Østershatte steges (ikke koges)- sauce kommes på salt og peber - evt. jævnes. |
|
Opskriften er vist 23659 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne