Vagtel med gåselever
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Kilde : Salling Indsendt : |
|
|
Vagtlerne steges langsomt i smør, i kasserolle eller lignende. Steges efter brystet, der skal være rosa. Når de er færdigstegt tages lårene og ryggen af. Dette kommes tilbage i kasserollen, hvor det simrer stille og roligt i ca. 10
min. Nu kan der enten tilsættes piskefløde eller vand. Ved piskefløde jævner det sig selv. Hvis vand tilsættes, skal der jævnes med maizenamel. Nu kan der tilsættes portvin, armagnac, sherry eller calvados.
Tilbehør En cruton af valnøddebrød ristes i smør. Derpå lægges en skive gåselever, og det rosastegte vagtelbryst. Brystbenet skal være på. |
|
Opskriften er vist 10577 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne