Stegte vagtler med kalvebacon
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Rens vagtlerne og ombind dem med kalvebacon.
Brun vagtlerne i en gryde i smørret. tilsæt bouillon og hvidvin til retten og lad vagtlerne mørne heri 15-20 min. eller til de er møre.
Tag vagtlerne op og jævn saucen let med sauce jævner og varm de fintsnittede savojkål, hvidløg og oliven 5 min. i saucen. Server med lune flute eller bagte kartofler |
|
Opskriften er vist 11625 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne