Vagtel farseret med morkler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
De 4 udbenede vagtler soigneres, knysten hugges af låret og de ligges
enkeltvis på et stykke smurt folie. Vildtfugle kød hakkes og køres sejt med lidt salt på blenderen, æggehviden tilsættes, og derefter fløden lidt efter
lidt. Smages til med salt + peber. Morklerne renses og hakkes fint og vendes
i farsen som fordeles på de 4 vagtler. Vagtlerne "lukkes", og folien strammes til en "nytårsknallert".
Bagekartoflerne udstikkes med et rør så man får 4 cylindre og de bages så i
olie med timiankviste og et par fede hvidløg. Kartoflerne skal dækkes af olien. Rodfrugterne skrælles og skæres i fine tern. Brombærrene råsyltes med lidt sukker.
Vildtfonden koges sammen med portvin og fløde.
Rodfrugterne sauteres af på en pande sammen med de rensede tragtkantareller krydres med salt og peber og finthakket persille. Vagtlen bages 7-8 min i ovnen på 180 grader og hviler derefter et par minutter i folien, hvorefter den pakkes ud og vendes på en hed pande til den er sprød. Anretning: Rodfrugter og kantareller samles i en cirkel på midten af tallerkenen, kartoflen stilles bagved og vagtlen deles en gang parallelt med lårene og sættes på rodfrugterne. Saucen trækkes nænsomt rundt om og der pyntes med lidt råsyltede brombær rundt i kanten og en krydderurtesalat på toppen af kartoflen. |
|
Opskriften er vist 12476 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne