Indbagte vagtler i mutzu
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Rens vagtlerne og tør dem godt med køkkenrulle. Brun dem på alle sider i smør, og krydr med salt og peber. Flamber dem evt. med calvados. Lad dem køle lidt af og klip så rygraden ud.
Fjern stilk og blomst fra æblerne og skær 1/3 af. Udhul resten, og sæt dem i et smurt, ovnfast fad. Klem vagtlerne sammen, og stik dem ned i æblerne. Skær ”æblelåget” i terninger og kom dem i fadet sammen med rosiner og hakkede mandler eller hele pinjekerner. Hæld bouillon og vin ved og stænk vagtlerne med calvados. Læg en lille smørklat på hver. Steg vagtlerne i en 225 grader varm ovn i 30-40 minutter alt efter æblernes størrelse. Mærk i låret på vagtlerne om kødsaften er klar – så har de nok. Tag fadet ud og hæld skyen over i en gryde. Kog den op og smag til. Pisk det kolde smør i. Servér saucen omkring æblerne og drys med lidt hakket persille. |
|
Opskriften er vist 8083 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne