Grillede vagtler på bagte grønsager
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Tør vagtlerne godt og stik to træspyd eller grillspid gennem henholdsvis vingerne og lårene så de holdes ind til kroppen. Rør olie, honning og soja sammen og pensl det på vagtlerne. Steg dem på udegrillen eller i ovnen ved høj temperatur ca. 12 minutter. På udegrill skal de vendes ofte, i ovnen skal de bare grilles de sidste minutter.
Grøntsager: Skræl courgetterne i lange, brede bånd. Drys dem med salt, lad dem trække 5-10 minutter og skyl dem. Skær aspargesene i 3 cm. lange stykker. Bland grøntsagerne og læg dem på 2 store stykker pergament eller bagepapir. Læg et upillet hvidløgsfed og en kvist estragon på hver og pak papiret tæt sammen. Bag pakkerne midt i en 200 grader varm ovn ca. 12 minutter. Servering: Pak grøntsagerne ud og kom dem på tallerkener. Fjern hvidløget. Klip eller skær vagtlerne i kvarte og læg dem ovenpå. Giv brød til. |
|
Opskriften er vist 13751 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne