Vagtler med oliven

Vagtler med oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 vagtler
100 g.spæk i tynde skiver
 salt
 peber
50 g.smør
1 lille løg
12 fedhvidløg
250 g.champignons
2 tomater
0.5 bet. presale
1 glascognac
0.5 dl.bouillon
2 dl.creme fraiche
8-10 sorte oliven
 
Opskrift:
Drys lidt salt og peber på spækskiverne og bind dem om vagtlerne med den krydrede side indad. Svits finthakket løg og knust hvidløg i smør, læg fuglene i og brun dem let på alle sider. Tilsæt rensede champignons, kvarte flåede tomater og hakket persille. Hæld cognac og bouillon ved, læg låg over og lad vagtlerne snurre møre for svagt blus. Stegetid: 10-15 min.

Tag dem op på et fad og hold dem varme. Kog skyen op med creme fraiche og smag til med citronsaft og krydderier. Hæld saucen over vagtlerne og læg oliven i fadet.

Serveres med sprød flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 8575 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu