Vagtler med oliven
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Drys lidt salt og peber på spækskiverne og bind dem om vagtlerne med den krydrede side indad. Svits finthakket løg og knust hvidløg i smør, læg fuglene i og brun dem let på alle sider. Tilsæt rensede champignons, kvarte flåede tomater og hakket persille. Hæld cognac og bouillon ved, læg låg over og lad vagtlerne snurre møre for svagt blus. Stegetid: 10-15 min.
Tag dem op på et fad og hold dem varme. Kog skyen op med creme fraiche og smag til med citronsaft og krydderier. Hæld saucen over vagtlerne og læg oliven i fadet. Serveres med sprød flutes. |
|
Opskriften er vist 8575 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne