Lammegryde med agurk
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr lammekødet med salt og peber og vend det let i mel.
Brun kødet i smør og olivenolie sammen med løgene, hæld ved og lad det hele snurre under låg i 45 min. til kødet er næsten mørt Skræl, flæk og udkern agurkerne, skær dem i ca. 1 cm brede stykker på skrå og kom dem i gryden sammen med citronskal og –saft, estragon og piskefløde. Lad det hele snurre i yderligere 15-20 min. uden låg, til kødet er mørt. Smag til med ekstra krydderier og vend de afdryppede kapers i. Tips: Agurkerne kan erstattes af gule og grønne courgetter |
|
Opskriften er vist 7750 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer snek - 2008-06-02 09:26:57 Den smager fantastisk - prøv selv! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne