Vagtler med mandler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Kom salt og peber på fuglene, som du sevfølgelig allerede har gjort i stand. Sæt en gryde med olivenolie og steg fuglene uden at de tager farve. Kom løget til dem.
Nu tager du og knuser eller blender: mandlerne, hvidløg, havsalt og lidt persille til en paste, som du så kommer i gryden med vagtlerne. Kom hvidvin, vand og syltetøj i. Sæt låg på og lad dem blive møre.
Server med pomme frites og brød og gi' en ikke for tør hvidvin til. |
|
Opskriften er vist 10720 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne