Vagtler i æbler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Læg rosinerne i blød i calvados. Skær rygbenet af vagtlerne og fjern ribbenene men lad brystbenet side. Tør fuglene rene for blod og fjern lungerester og andre urenheder. Krydder godt med salt og peber.
Udhul æblerne til 1 cm tykkelse. Fyld lidt rosiner i æblerne og pres forsigtigt en vagtel ned i hvert æble, benene opad. Stænk evt. med lidt calvados. Stil æblerne i et smurt ildfast fad og kom sauterne vin, hønsefond og resten af rosinerne ved. Steges i ovnen 30 min ved 190 grader. Si skyen i en gryde og monter den med koldt smør. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Serveres med butterdejs indbagte kogte kartoffelskiver krydret med trøffelolie, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 12834 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer 12345u - 2007-05-17 20:43:39 hvor kan man købe vagtler hvede i århus |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne