Vagtler med Timian
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Rør smørret med salt, peber og det meste af timian, og fordel dette i vagtlerne, som ombindes med baconen og lægges i et ovnfast fad. Olivenolie dryppes over fuglene, og det sidste timian. Steges i en 200 gr. varm ovn, i 10 min. tag fadet ud hæld vermouthen over, og sæt fadet i ovnen igen i 10 min.
Serveres med tomatsalat og græske kartofler,- eller kartoffelgratin, og grønne bønner.
|
|
Opskriften er vist 14666 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne