Vagtler med cognac

Vagtler med cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 vagtler
 salt
 peber
4 vinblade
4 meget tynde skiver fersk spæk
75 g.smør
0.75-1 dl.cognac
0.75 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Tør vagtlerne af og drys salt og peber ind i dem. Bind et vinblad og en meget tynd skive spæk om hver fugl. Brun smørret og steg vagtlerne i det uden tilsætning af væsken. Vend dem ofte. Fjern spæk og vinblade efter 5-6 minutters forløb og steg vagtlerne videre i 6-7 min. Kom cognac og fløde i skyen og hæld den over vagtlerne ved serveringen. Spis dem med franske kartofler, flûte og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13411 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu