Vagtler med cognac
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Tør vagtlerne af og drys salt og peber ind i dem. Bind et vinblad og en meget tynd skive spæk om hver fugl.
Brun smørret og steg vagtlerne i det uden tilsætning af væsken. Vend dem ofte. Fjern spæk og vinblade efter 5-6 minutters forløb og steg vagtlerne videre i 6-7 min.
Kom cognac og fløde i skyen og hæld den over vagtlerne ved serveringen. Spis dem med franske kartofler, flûte og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 13358 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne