Spansk Vagtel
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Kom salt og peber på de istandgjorte fugle, Sæt en gryde med olivenolie og steg fuglene uden at de tager farve. Kom løget ned i gryden.
Mandlerne, hvidløg, havsalt og lidt persille blendes til en pasta, ( du kan også bruge en morter). Pastaen kommer i gryden med vagtlerne. Kom hvidvin, vand og syltetøj i. læg låg på og lad dem blive møre.
Server med hjemmelavede fritter og brød |
|
Opskriften er vist 15968 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne