Rosmarin-marineret svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : tove Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland ingredienserne til marinaden som efterfølgende gnides ind i kødet. Lad det marinere tildækket i et fad i køleskabet i mindst 3-4 timer.
Tag så kødet op, men gem den marinade der måtte være tilbage til senere. Brun kødet ved god varme på en slip let pande og læg den i en lille bradepande. Hæld evt. overskydende marinade ved sammen med 1 dl vand og sæt det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 og steg kødet i ca. 35 min. Lad kødet hvile i stanniol i 15 min. Sauce: Kog stegesky og bouillon op, jævn med majsstivelse udrørt i vand, tilsæt evt. kulør og smag til med salt og peber. Server med ris (evt. blandet med vilde ris) kogte grønsager f.eks. gulerødder og broccoli. |
|
Opskriften er vist 100610 gange,
og udskrevet 2081 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Per Reng - 2017-11-24 20:37:39 Alt for lang ovntid. Brug et ovntermometer for at undgå at kødet bliver tørt. Kirsten Ørgaard - 2015-11-08 16:08:12 Super god marinade, der giver kødet et smagsmæssigt pift. Ann Catrin - 2013-03-19 10:54:57 Super! Nem at lave og smager fantastisk godt. Allerede en af favoritterne. John Thomsen - 2009-03-21 07:47:17 Er også god på en grill Britta - 2008-12-22 17:46:41 Super god smag - marinaden er bare god. Pas dog på når du laver sovsen - den kan være salt nok uden at tilsætte ekstra. Karin - 2008-10-16 10:35:01 Lod den marinere i et lille døgn - super. Jesper - 2005-01-01 01:01:01 Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum. Jesper - 2005-01-01 01:01:01 Super marinade. Brugte frisk rosmarin og basilikum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne