Røget laks med brombærvinaigrette

Røget laks med brombærvinaigrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tove

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.tyndt skåret laks
 
 Dressing:
10 brombær eller røde søde stikkelsbær som halveres
0.25 fint hakket rødløg
2 spsk.grofthakkede krydderurter
0.25 finthakket rød peber
4 grønne asparges gives et opkog og hakkes groft
1 tsk.kapers
3 spsk.vindrueolie
 
 Sauce:
2.5 dl.balsamicoeddike
200 g.sukker
 
Opskrift:
Saucen:
Balsamicoeddike og sukker koges ved svag varme til det er som sirup. Skal være koldt.

Alle ingredienserne til dressingen hakkes og blandes.

Laksen lægges på en tallerken med lidt salat og dressingen og saucen kommes ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 12270 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-20 21:36:57
Smager helt forrygende. Fået brugt den som forret.Er frisk, anderledes og er pga. de forskellige grøntsager en ret fyldig forret.